Kantoor Hamme

Reuzeweg 56, 9220 Hamme

Telefoon
0472/81 41 36

Poetsmedewerkers gezocht voor het poetsen van bedrijven

« Bekijk alle info

Ben jij een gepassioneerde schoonmaker die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Wil je werken in een dynamische omgeving waarbij je je poetsvaardigheden kunt toepassen en tegelijkertijd een belangrijke bijdrage kunt leveren aan de hygi├źne en netheid van bedrijven en organisaties? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ons poetsbedrijf is op zoek naar ervaren schoonmakers die willen overstappen van particuliere huishoudens naar bedrijven en organisaties. We bieden je een uitdagende job met veel variatie en flexibele werkuren. Onze verloning is marktconform. We hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten en wij vinden het belangrijk dat onze werknemers zich gewaardeerd voelen.

Als schoonmaker bij ons bedrijf ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van verschillende bedrijfsruimtes en kantoren. Dit omvat onder andere het stofzuigen, dweilen en poetsen van vloeren, het schoonmaken van bureaus, het reinigen van toiletten en het bijhouden van de voorraad van schoonmaakmiddelen en materialen.

Als je ervaring hebt als poetsmedewerker en graag de overstap wilt maken naar het poetsen van bedrijfsruimtes en kantoren, dan ben je bij DNA aan het juiste adres. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en ervaren schoonmakers die willen werken in een steeds wisselende omgeving.
Samen maken we de bedrijfsruimtes en kantoren van onze klanten kraaknet!