Kantoor Hamme

Reuzeweg 56, 9220 Hamme

Telefoon
0472/81 41 36

Schoonmaak gebouwen

DNA Business biedt professionele schoonmaakdiensten voor alle soorten bedrijfsgebouwen, van kantoren tot sanitaire ruimtes. Of u nu een wekelijkse of maandelijkse reiniging wenst; ons team onderhoudt uw werkvloer met de grootste zorg.

Schoonmaak scholen

We begrijpen hoe belangrijk een schone en hygiënische omgeving is voor het welzijn van leerlingen en leerkrachten. Daarom bieden we een grondige schoonmaakdienst voor klaslokalen, gangen, refters, kantoren en sanitaire voorzieningen. Uiteraard netjes afgestemd op het uurrooster!

Schoonmaak
evenement of feest

Ons poetsbedrijf steekt met veel plezier de handen uit de mouwen bij de schoonmaak van uw evenement, groot of klein. Van zakelijk evenement, bruiloft, concert of beurs; wij toveren de locatie weer helemaal fris en schoon. Let’s party!

Schoonmaak horeca

Bent u als restaurant, café, bar of hotel op zoek naar een betrouwbaar poetsbedrijf? We werken op flexibele uren om uw keuken, eetzaal en sanitair de netheid te bieden die zo cruciaal is voor een goede reputatie bij klanten.

Eenmalige reiniging
van woning

Nood aan een stevige poetsbeurt die een verhuis voorbereidt? Snakt u naar die uitgebreide lenteschoonmaak? We poetsen en desinfecteren alle kamers, inclusief badkamers, keukens en woonkamers. Ga voor een fris en stralend schoon huis!